Fitoterápia fél-távoktatásban folyamatosan. -- Tgy., Eü. modul távoktatásban folyamatosan.
Ayurvédikus masszázs - Ayurvédikus terápiák a Masszőrképzés menüpont alatt

Távoktatási portál

Belépés a Távoktatási Portálra itt: Aryan Távoktatás

Nincsenek események

Névnapok

Ma 2020. július 04., Ulrik napja van. Holnap Emese és Sarolta napja lesz.

Mi is a csontkovácsolás?

A csontkovácsolás a  népi gyógyászatban használt fogalom. Valójában egy ősi masszázsforma, mely kb. 5000 éves múltra tekint vissza. Alapja a Tradicionális thai masszázs, még régebbről a jógafilozófia alapjaiból fejlődhetett. Maga a tevékenység nem más, mint az ízületek és  izmok lágy kimozgatása. A helyéről kibillent, elcsúszott vázrendszeri hibák helyreállítását szolgálja.

 

Csodálatos, hosszan tartó egészség, fiatalos mozgás, hosszú életkor jellemzi használóit, hiszen a vázrendszer egészsége, rugalmassága élettanilag igen fontos.

Prevencióban is ajánlott, de beszűkült mozgástér, fájdalmas derék, egyéb ízületi panaszok esetén szinte azonnali segítségként hat.

Alkalmas:

 

A gerinc és csigolyák karbantartására, Ízületi, csigolya- és izomfájdalmak megszüntetésére, tartási problémák javításában, derék, illetve keresztcsonti fájdalmak enyhítésén, nyakmerevségnél, szem- és fülproblémáknál ajánlott.

Ez a gyakorlatsor prevencióként és orvosi kezelések mellé kiegészítő módszerként is alkalmazható.

Több éves tapasztalatokkal rendelkező szakképzett kollégáink, a szakma neves képviselői Budai Sándor és Budai Tamás állnak az Önök rendelkezésére.

 

 

Elérhető képzések:
Természetgyógyász képzés, távoktatás, tantermi oktatás, Eü. modul, Tgy. modul, Reflexológia képzés, Fülakupunktúra képzés, Fitoterápia képzés, AMM. Masszázsterápiák, Reflexológia tanfolyam, Fülakupunktúra tanfolyam, Fitoterápia tanfolyam, családi kedvezmények!