Fitoterápia fél-távoktatásban folyamatosan. -- Tgy., Eü. modul távoktatásban folyamatosan.
Ayurvédikus masszázs - Ayurvédikus terápiák a Masszőrképzés menüpont alatt

Távoktatási portál

Belépés a Távoktatási Portálra itt: Aryan Távoktatás

TGy és Eü modul távoktatásban


Kezdés: 2019-10-01

Fitoterápia távoktatásban


Kezdés: 2019-10-01

Névnapok

Ma 2019. szeptember 23., Tekla és Líviusz napja van. Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

Kvantum rezonanciás állapotfelmérés

Mi a kvantumrezonanciás-mágneses elemző?

A kvantumrezonanciás-mágneses elemzőben a bioinformatika, az elektrotechnika és számos más tudomány legmodernebb eredményei testesülnek meg. A kvantummedicina adja az elméleti hátterét, melyre alapozva egy korszerű elektromos készülékkel felmérhető az emberi test sejtjei által kibocsájtott gyenge mágneses mező elemzés céljából. Elemezni tudjuk a tesztelt személy állapotát és fő problémáit, megfogalmazva a legfontosabb prevenciós javaslatokat, segítjük a megbomlott egyensúly visszaállítását.

Kvantum rezonanciás állapotfelmérés

A kvantumrezonanciás-mágneses elemző lehetővé teszi az egyénre szabott egészségnevelő program elindítását, elősegítve az életminőség javulását; teljes képet ad, non-invazív, praktikus, egyszerű, gyors, gazdaságos, könnyen használható, stb. A tudományos kutatás előrehaladásával nagy szolgálatot fog tenni az emberi életminőség elősegítése terén, fejlesztése és alkalmazása nagy jövő előtt áll.

 

Elérhető képzések:
Természetgyógyász képzés, távoktatás, tantermi oktatás, Eü. modul, Tgy. modul, Reflexológia képzés, Fülakupunktúra képzés, Fitoterápia képzés, AMM. Masszázsterápiák, Reflexológia tanfolyam, Fülakupunktúra tanfolyam, Fitoterápia tanfolyam, családi kedvezmények!